Werkwijze

Snelle responstijd
De continuïteit van uw proces is ons vertrekpunt. Zeker binnen de grafische sector is een snelle reactie essentieel. Bel ons servicenummer 06 51 28 4000 en u weet in no-time wat Rografika voor u kan betekenen. Indien de oplossing binnen onze expertise valt, weet u meteen wanneer we bij u zijn om de storing te verhelpen.

Heldere communicatie
Een optimale oplossing begint naar ons idee met een heldere communicatie. Niet alleen naar de opdrachtgever toe maar ook naar de drukker. Bij voorkeur betrekken we de drukker direct bij onze werkzaamheden. In nauw overleg sporen we samen het probleem op. We laten zien waar het mis ging en hoe dat in de toekomst eventueel is te voorkomen.

Expertise
Zodra het probleem is gevonden gaan we voor u aan de slag. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk ervaren vaklui. Ze werken accuraat en denken oplossingsgericht. Bedreven in standaardprocedures worden innovatieve oplossingen niet geschuwd. Alles wordt uit de kast gehaald om de voortgang van uw productie te waarborgen.
Onze expertise beperkt zich daarbij niet tot de allernieuwste persen. Ook onze ervaring met oudere modellen komt in de praktijk vaak goed van pas. Op het moment dat een geavanceerd systeem niet meer aangeeft waar mogelijke storingen zitten, bewijst onze kennis van de basisprincipes zijn toegevoegde waarde.
Rografika heeft alle relevante disciplines in huis om tot een adequate oplossing te komen. Mechanische, elektrische, elektronische en IT problemen kennen voor ons geen geheimen en kunnen we oplossen.

Afspraak is afspraak
Wij doen wat wij beloven, altijd. Ook bij storingen aan uw randapparatuur kunt u in noodgevallen een beroep op ons doen. Indien een opdracht echter duidelijk buiten onze expertise valt, verwijzen we consequent door. De continuïteit van úw proces staat immers centraal.

Geen contracten, wel tarieven
Als opdrachtgever bent u uiteraard altijd vrij om te gaan en te staan waar u wilt. Daarom werken wij niet met vaste onderhoudscontracten. Wel hanteren wij twee tarieven. Opdrachtgevers die regelmatig preventief onderhoud laten plegen, betalen het standaardtarief. Achterstallig onderhoud komt tot uiting in een toeslag.

Onderdelenservice en revisie
Rografika biedt u een interessante optie indien originele onderdelen defect zijn. Automatische vervanging door een nieuw O.E.M. element is immers niet altijd de meest bedrijfszekere en goedkoopste oplossing. Reparatie, revisie en kwalitatief hoogwaardige alternatieven komen daarmee uitdrukkelijk in beeld. U kunt bij ons terecht voor reparatie en revisie van motoren, pompen en andere elektrische componenten. Wij leveren daarnaast het PIAB persluchtsysteem als bedrijfszeker en onderhoudsarm alternatief voor conventionele pompen en diverse filterelementen. Ons leveringsprogramma wordt gekenmerkt door uitstekende kwaliteit en kostenefficiëntie. De meest storingsgevoelige onderdelen hebben wij op voorraad. Uiteraard is niet voor elk origineel onderdeel een alternatief beschikbaar.